Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wykręt:
Q: Czy system jest zbalansowany?
A: Oczywiście, że nie. Tak naprawdę żaden do końca nie jest, sądzę jednak, że mój prawdopodobnie jest zbliżony do zbalansowanego. Można w nim zauważyć pewne anomalie, ale większość z nich ma swoje uzasadnienie - jeśli ktoś uważa inaczej, proszę o kontakt.
Q: A co z magią? Można grać magiem?
A: Nie, nie można grać magiem. Może podczas sesji będzie możliwość opanowania magii... chociaż nie liczyłbym na to za bardzo. W tym świecie i systemie magia jest bardzo potężna.
Q: Jakiego rodzaju to będzie sesja?
A: Drużynowego rodzaju, związana w większości z miejscem (miasto Caan). Ale nie wiem jeszcze, czy spotkacie się od razu czy trochę później.
Q: Będzie dużo walki?
A: Będzie rozpierdol. Ale trochę intryg i zagadek kryminalnych też może się zdarzyć.
Q: Team powinien się uzupełniać?
A: Nie wszystko da się rozwiązać walką. Zaczynacie na wysokich levelach, ale jeśli będziecie się bawić w GTA i "jeździć czołgiem" po Caan to padniecie od razu. Poza tym w mieście jest kilku zajebistych npców (w tym magowie), z którymi starcie w otwartej walce może źle się skończyć. Nawet samodzielne pokonanie patrolu straży miejskiej może być wyzwaniem - broń palna ma takie dmg że nawet potężna postać może paść od jednego lub dwóch strzałów.
Reasumując, przydałaby się osoba od gadania (i blefowania), przydałby sie ktoś kto może rozbrajać zamki i pułapki, przydałaby się też osoba z pierwszą pomocą - głupio gdybyście padli z wykrwawienia albo jakiejś infekcji.
Q: Ile czasu w świecie sesji minęło od drugiego sezonu?
A: Akcja trzeciego sezonu toczy się pół roku później po sezonie drugim.
Felix:
"(...)przydałaby się też osoba z pierwszą pomocą - głupio gdybyście padli z wykrwawienia albo jakiejś infekcji."
Wiktor, wiesz co robić. : D
Ciemin:
1. Czy uwzględniasz wątki postaci czy raczej jedziemy z główną fabułą?
2. Co do sekcji z czołgiem... koszmar wydaje się całkiem op, dlaczego my jak będziemy nim jeździć to zginiemy a npc pewnie będą niszczyć nimi całe kraje a nie miasta?
3. Czy tym razem można zabijać team?
4. Co się stanie jeśli np. mój i Wiktora wątek poboczny się będzie kłucić np. ja chce żeby npc żył a Wiktor musi go zabić?
5. Czyli sesja na oranie a nie polityke?
6. Czy odłączenie się od team oznacza śmierć?
7. Jak myślisz, który level osiągniemy (około)?
Wykręt:
1. Czy uwzględniasz wątki postaci czy raczej jedziemy z główną fabułą?
A: Jeśli będą ciekawe to uwzględnie. Pewnie głównie będzie się to wszystko opierało na głównym wątku fabularnym.
2. Co do sekcji z czołgiem... koszmar wydaje się całkiem op, dlaczego my jak będziemy nim jeździć to zginiemy a npc pewnie będą niszczyć nimi całe kraje a nie miasta?
A: Koszmary są za duże, żeby nimi manewrować po jakimkolwiek mieście Jeżdżenie czołgiem było przenośnią xd
3. Czy tym razem można zabijać team?
A: Można próbować
4. Co się stanie jeśli np. mój i Wiktora wątek poboczny się będzie kłucić np. ja chce żeby npc żył a Wiktor musi go zabić?
A: Będziecie musieli się dogadać. Albo skończy się tym, że ktoś będzie robił sobie nową postać xd
5. Czyli sesja na oranie a nie polityke?
A: Nie wykluczam polityki, to zależy od postaci. Zapewne jednak "orania" się nie uniknie.
6. Czy odłączenie się od team oznacza śmierć?
A: Nie wiem jak na to odpowiedzieć Oznacza to napewno laggi. Zapewne będziecie mieli potężnych wrogów () i lepiej im stawiać czoła wspólnymi siłami. Sesja będzie miała dość wysoki poziom trudności, miejcie to na uwadze
7. Jak myślisz, który level osiągniemy (około)?
A: Myślę że skończycie między 14 a 16 levelem. O ile dożycieje.
Strony: 1
[ Wygenerowano w 0.119 sekund, wykonano 8 zapytań - Pamięć użyta: 814.94 kB (Maksimum: 941.36 kB) ]